Onthewall

Eind 2019 zijn we gestart met de verkoop van mooie decoratieve producten en cadeaus voor in de tuin (of huis). Dit waren in het begin vooral uilen en salamanders. Onder de naam Onthewall Amsterdam huurden we een stukje van een drukke winkel in het Magna Plaza midden in Amsterdam. Vanwege de hoge kosten besloten we na een aantal maanden om verder te gaan met een webwinkel.

Onze webwinkel kun je vinden op onthewalldeco.com (voorheen onthewallamsterdam.nl). Ons aanbod groeit en wisselt. Op dit moment vindt je daar oa uilen, salamanders, vlinders, libellen, lieveheersbeestjes, flamingos, en overige decoratie voor in huis. Denk aan metalen ornamenten waarmee je jouw woonkamer enorm kunt opfleuren. Dagelijks verpakken en versturen we de pakketjes naar al onze klanten in de europa. Voornamelijk Nederland, Belgie en Duitsland.

Regelmatig posten we op Facebook leuke (kortings)acties en we hopen dan ook dat we in de komende maanden heel veel mensen kennis kunnen laten maken met onze mooie producten.

Onthewall Decoration

Tradetracker Kwaliteit & jarenlange ervaring voor de juiste prijs. Laat u goed (professioneel) adviseren.